Mat och lego

1931948_10153799571823571_2017556620_nImorgon fyller den här filuren 37 och i vanlig ordning så ska vi ut och äta hela familjen, det har blivit lite mycket av den biten nu  det där med att vara social med familjen . Visserligen är det idag som vi ska äta ute och inte imorgon då alla var upptagna, men det gör inte mig något jag är nöjd om vi kan ta det så fort som möjligt. Visst låter det hemskt av mig att inte orka vara med familjen när så många saknar familjer vid jul. Jag kan tyvärr inte hjälpa det, men jag orkar ärligt inte var för mycket social just nu. Jag älskar min familj och jag skulle gör vad som helst för dem , men ibland blir allt bara för mycket för mig.

Jag och dottern byggde lego igår , man kan ju undra vem som hade roligast jag eller dottern . Tycker de tär kul att det kommit lego som riktar sig till tjejer då det inte direkt fanns det när jag var liten, min dotter älskar att både bygga och leka med det .  Vi byggde upp den stora scenen och man kan ju fundera lite på hur avancerat och snillrikt egentlig det är konstruerat.  Det blev iallafall mycket snyggt och dottern är glad, en glad dotter en glad pappa.

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.