Mår vi bra speglar det hur vi klär oss!

Mår vi bra speglar det hur vi klär oss?

Godmorgon mina vänner och bloggkollegor!
För några dagar skrev jag ett inlägg om harembyxor, jag ifrågasatte om dessa var unisex eller bara för kvinnor. Det rungade svaret på denna fråga var utan tvekan att både män och kvinnor kan använda dem, vilket jag fann otroligt kul. Fick även en del kommentar på Facebook, dock var de överlag kvinnor som svarade på denna frågeställningen. Men en gemensam nämnare var att man ska klä sig i det man känner sig bekväm i, vilket är helt korrekt enligt mitt tycke.

Läs hela mitt inlägg: Harembyxor är det unisex?.

Påstående!

Det ligger lite mer bakom det här än bara ett par byxor, vår hälsa påverkars helt klart på hur vi klär oss. Mår vi bra så klär vi oss också ut efter det, vi vågar ta ut svängarna och klä oss mer hur vårt inre är speglat.

Detta är nästa frågeställning , har jag rätt i det påståendet ovanför eller är jag helt ute och cykla ?

Postar i Livet    Tagged , ,     5 kommentarer    

5 tankar om “Mår vi bra speglar det hur vi klär oss!

  1. Jag tror jag håller med dig. Känner man sig bra och trygg i sig själv och sin kropp så vågar man mer. Man bryr sig inte om vad andra tycker eller tänker!

    Tänk va va mycket roligare världen skulle vara om alla klädde sig precis så som de ville utan rädsla för att bli dömda.

    Ha en fin tisdag!

  2. Kloka tankar men visst ska man gå i det man själv tycker är bekvämt.. Min dotter på 6 år gick i (snygga men dock) mjukis till skolan. Då fick hon kommentaren av en kompis att hon hade pyjamas på sig.. Jag blir så ledsen och sårad av barns kommentarer till varandra.. De är ju bara barn och borde klä sig därefter och ha kläder de kan leka i..

  3. Det stämmer detta att man ska gå i de kläder som man trivs i.. jag har även nörjat med lätt yoga och meditation och har märkt genom det att jeans ska man inge ha när man håller på med yoga för det blir typ för stelt

Kommentera