Måndag och semestern är slut

facebook2Så nu har jag haft mina två veckor av ledighet och ska snart till jobbet igen , det är med en känsla av både glädje och lite vemod som jag går av den här semestern, det har varit en bra semester på många sätt och jag skulle nog inte kunna haft det bättre. Men det är alltid lite svårt att komma tillbaka när man har haft lite ledigt men det ska som sagt va blir skönt och får komma igång med allt igen.

Så kaffet är nere och jag ska nu bege mig bort till jobbet, jädra tur man har jobbet en så kort väg från hemmet.

 

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.