Måndag och hemkommen från A

Godmorgon min vänner.
Idag är det måndag och jag har precis kommit hem från A, har precis bytt om till jobbkläder och ska snart bege mig till jobbet. Vädret är soligt även idag, var lite kyligt i morse när vi var ute med hundarna. Charlie lär har frusit en del då han är nyklippt men annars gick allt bra.

Helgen har varit mycket bra tycker jag , samt har det varit väldigt trevligt att lära känna alla hennes djur på en lite mer personlig nivå.  Misstänker att jag och Charlie kommer bli mer eller mindre bästa vänner, vi är lika spralliga och glada av oss. Eller så kommer han dissa mig totalt, ha ha

Hade lite bekymmer hur det det skulle vara att sova borta, men det gick otroligt smidigt och det kändes bra. Jag har alltid haft problem med det att sova borta, har nästan alltid legat vaken i flera timmar innan jag somnar. Men det gick som sagt va väldigt smidigt och bra, nu hoppas vi båda att det här ska fortsätta lika bra som det gjort.

Tycker det har fungerat väldigt bra än så länge med särbos livet, vi bor ju inte så långt ifrån varandra så det går ju ganska smidigt med en buss att ta sig till och från varandra.

Hur har er helg varit?

 

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , , , , , ,     1 Kommenter   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

En tanke om “Måndag och hemkommen från A

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.