Måndag med spackel!

Godmorgon mina vänner och bloggkollegor! Idag skulle de kommit och lagt gipset på väggen här hemma, tyvärr hade det kört ihop sig med tiden så de får komma imorgon och göra det.

Gör inte så där jättemycket ,men jag hade tänk prata med dem om flytta lite saker från Kallinge ner hit. Men har skickat iväg vad vi kan tänka oss ge för det. Själv ska jag nu börja spackla lite på sovrumsväggen så vi kan böra måla den med, som jag skrev så händer det alltid något här hos oss.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Lägenheten    Tagged , , , ,     1 Kommenter   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

En tanke om “Måndag med spackel!

  1. kul när det händer saker 🙂 snart kan ni bara sätta er ner och njuta av det fina med varandra. 🙂
    SV: Ja det brukar ju komma när jag minst anar det. 🙂

Kommentera