Lite väl dyrt för kalendrar till barnen

julekalender-2016-lego-friends-box-pVi har idag ramlat in i december månad, som om det inte vore nog med alla julklappar nu ska det vara svindyra julkalendrar med, hade en sån jävla tur att jag hittade en hyfsad billig julkalender med lego till min dotter för 199 kr.

Men seriöst det är lite plast i kalendrarna, jag fick tag på en ganska billig medans jag vet att de kan stiga upp till både 249 kr och 299 kr. Är det sen en kalender med Star Wars eller Marvel så är vi nog lätt uppe i över 300 kr. Bara där går ju hela budgeten i krass och man får äta knäckebröd i månader, för du tror ju inte att ungarna nöjer sig med en kalender för 10 kr med lite choklad.

Sen ska vi inte snacka om hur hutlösa SVT är med årets julkalender som kostar 49 kr, visst klart ungarna ska ha en kalender men sänk priset till 20 kr eller något så vi lågavlönade har råd att skämma bort våra ungar lite.

Låter jag bitter, ja det kan jag nog vara lite för jag har egentligen inte råd med det här utan jag gör det för min dotter.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i ADHD, Livet    Tagged , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.