Lite spridda skurar på bloggen

Det har blivit lite spridda skurar här på  bloggen en tid nu, men om ni tänker efter så är det nog inte så spridda egentligen.Bloggen heter “The True Story About Me” , vilket menas att ni kommer att få följa med mig på mina olika delmål i livet. För några år sen var det tatueringar som jag skrev väldigt mycket om, sen rann det mer eller mindre ut i sanden och jag började fokusera mer och mer på yrket Influencer. Nu handlar den främst om studier och då främst om genusfrågor, vilket inte heller är så lustigt då det är det jag läser.

Photo by Romina Farías on Unsplash

Men jag har varken lagt yrket Influencer eller tatueringar på hyllan, dessa intressen råkar var de jag brinner mest för. Men det är som sagt va en hobby och ett intresse som kommer att dyka upp lite då och då här på bloggen, de flesta av er som följt mig en tid har nog även märkt att det ibland dyker upp reklaminlägg. Dessa  inlägg skriver jag inte för att jag måste utan för att jag gillar en utmaning i vardagen, som om inte studierna var en nog så stor utmaning. Men känslan av att någon vill anlita just mig för att skriva ett reklaminlägg känns som en bekräftelse att man faktiskt är duktig på något. Jag är väl medveten om att jag aldrig kommer att kunna leva på att skriva sponsrade inlägg. Men jag tycker det är kul och därför gör jag det när jag känner för det.
Sen skadar det ju inte att man faktiskt få in en lite extra slant i kassan, det har räddat en mer än en gång den senaste tiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.