Lite saker jag önskar jag hade råd att köpa (Sponsrat)

Många vet att jag gillar armband och smycken, här är lite av vad jag skulle vilja ha och som jag tycke är grymt snyggt, passade på att slänga med en extremt snygg skjorta som jag fastande för. Den tror jag skulle klä mig grymt bra och det är dessutom något jag gillar.

 

ASOS Overdyed Shirt In Acid Wash – Blue / Reclaimed Vintage Chain Ring – Silver / Ted Baker Plaited Wrap Leather Bracelet – Black / Ted Baker Plaited Wrap Leather Bracelet – Green / Reclaimed Vintage Bracelet With Skull – Black

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Shopping, Sponsrat    Tagged , , , ,     5 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

5 tankar om “Lite saker jag önskar jag hade råd att köpa (Sponsrat)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.