Lite nytt med Suicide Squad

WB-30-SS101-M1För några dagar sen beställde jag en ny kopp med Suicide Squad som jag tyckte var redigt läcker, jag gillar generellt inte DC Comics filmer men jag är helt tänd på den här och det är mest för att gilla Jokern och Harley Quinn. Dessa karaktärer är så psykade och morbida att jag inte kan sluta tycka om dem.

WB-1-SS008-b

 

 

 

 

 

 

Jag ångrar iallafall att jag inte beställde tröjan till höger, men jag kommer att gör det då den är så jädra läcker. Kom inte och säg något annat än att den är grymt snygg. Jag kommer att se på filmen när den nu har premiär den 3 Augusti.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Filmer, Shopping    Tagged , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.