Lite gnäll men även lite att tänka på!

Photo by Sergey Zolkin on Unsplash

För en tid sen gick jag med i Influencers of Sweden, detta var för mig något som jag trodde skulle gagna mig ganska mycket i mitt jobbande som in Influencers. Sanningen var att det här var helt bortkastade pengar, detta är ingen för oss som är lite mindre. Det hela handlar helt och hållet om de stora och de som tjänar stora pengar på sitt jobb,vi som är lite mindre hamnar mellan stolarna och kommer aldrig att kunna kämpa oss upp. I min vision hade jag hoppats att de skulle kunna hjälpa och stötta oss mindre så vi skulle kunna utbildas och bli större. Men istället har de kurser men de kosta och sånt anser jag ska var grattis för oss som betala 600 kr per år.

Visst de har kurser och möten, samt träffar på andra håll i landet, men för mig som bor lite avigt så kostar det en del om jag skulle ta mig till dessa träffar. Nu kommer ni säga att det är klart det kostar, men det är inte det här handlar om. Jag är väl medveten om att saker kostar, men jag vill ha ut något av ett medlemskap. Som läget nu är det enda jag får är en badge där det står att jag är PRO medlem samt tillgång till ett forum på Facebook. Betalar man 600 kr per år för något så ska man också får mer support.

Istället för att bara gnäll så har jag en tanke bakom inlägget trotts att jag själv kommer att lägga av som influncere, jag hade tänkt lägga upp några tips till er som driver Influencers of Sweden. Jag vet att det kommer vara en och annan som är medlem som kommer att läsa det här.

  • Utbilda era Influencers så de vet vad de håller på med. (kunskapen har ni)
  • Arbeta för att badgen ska var ett certifikat för godkänd Influencers.
  • Försöka skapa lokala avdelingar inom IoS, om det redan finns så ha en lista på dem så man kan gå med där för att få hjälp.

Självklart förstår jag att man inte kan hjälpa varje individ, men då är det större vikt på att utbilda och skapa lokala avdelning över hela Sverige.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , ,     7 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

7 tankar om “Lite gnäll men även lite att tänka på!

  1. Mycket bra information tycker jag. Har valt att inte gå med hos dem sedan tidigare men just av den anledningen som du skriver, de har ingenting som ger oss mindre någonting. Trist men förhoppningsvis kanske det kan ändras i framtiden med hjälp av denna typ av feedback. Bra! 🙂

  2. Tyvärr hamnar ofta de mindre i bakgrunden, så har det alltid varit och kommer nog alltid vara. Och betalar man 600kr bör man kunna förvänta sig mer än det du fick. Goda råd till dem! 🙂

Kommentera