Lite blandat från helgen

IMG_20160625_182411Det har blivit en del nya bilder nu när jag varit iväg nästan hela helgen, men Som vanligt så tar det sån tid för mig att bearbeta bilderna och sen lägga upp dem. Jag var hos min föräldrar igår och badade och hade redigt trevligt. Vi åt god mat och pratade en massa skit, när vi är så många så kan jag tycka det är trevligt för då kan jag alltid gå ifrån om jag tycker det blir jobbigt. Akira och Eos var med på sitt lilla sätt, dock var det bara Akira som badade. För ers om undrar så är Akira och Eos hundar som tillhör min syskon.

Idag har jag bara jobbat och tagit en del bilder på Vissångaren Leif C Turesson som var på plats hos oss, bilder på det kommer upp här inom kort.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.