Låt inget hindra dig från dina drömmar!

Photo by Luca Laurence on Unsplash1

Imorgon reser vi till Malmö, det blir en dag med lite shopping och event i denna stad som har blivit ett ganska vanligt resmål för min del. Men det här kommer att bli min sista resa på en tid, vet ej ens om jag kommer att fortsätta blogga efter den här. Hela branschen är infekterad och sjuk, det hela handlar inte längre om vilja skriva bra texter som inspirera. Det känns mer som att folk tror de kan tjäna snabba pengar, det ploppar upp en massa skitbloggar som har både dåligt språk och urdåligt innehåll. Självklart finns det bara blogga och dessa läser jag gärna om och igen då de har ett vettigt innehåll, men överlag stöter jag på bloggar som är redigt dåliga.

Photo by Dyaa Eldin on Unsplash

Har märkt att det finns en trend bland bloggare, det finns en del olika kategorier på bloggare och dessa är Mammabloggare, Fitnessbloggare och NPF bloggare, sista kategorin är den som är störst och dessa är de som skriker högst om hur jävla synd det är om dem. Ja jag vet det låter hårt från min sida, självklart har de rätt att skriver av sig. Men jag skulle vilja att de någon gång kunde skriva positivt med, varför inte hitta en väg att hantera sina handikapp och inspirera andra med sina texter. Vände det negativa till det positiva med en funktionsnedsättning,dessa bloggar läser jag mer än gärna.

Tips på bloggar som inspirera och glädjer mig!

Morsanpahjul.se
Nordengrim.nu
lindamedfamilj.com
kamillaskamera.com

 

Vad inte många vet är att jag själv har diagnosen ADHD,jag vet både för och nackdelar med den. Men framförallt vet jag att vi alla som har diagnosen har en överlevnadsinstinkt som gör att vi bär på olika sätt att hantera svårigheten med diagnosen. Jag himlar inte om att det finns svårigheter med att ha ADHD, men det finns så många fördelar med den med. Det är dessa vi ska använda för att hjälpa varandra, inte gnälla och klaga på hur jävla synd det är om oss.

Du har en diagnos men låt inte den hindra dig från dina drömmar.

Postar i Livet    Tagged , , ,     16 kommentarer    

16 tankar om “Låt inget hindra dig från dina drömmar!

  1. Ett bra inlägg. jag skulle även vilja tillägga psykisk ohälsa är ett vanligt ämne.. Lite inne att må dåligt. ? Ska spana in dina bloggtips. Inga jag tidigare löst

  2. Vilket bra inlägg! 🙂 Kul med lite bloggtips också! 🙂 Jag skriver mycket om min epilepsi samt psykisk ohälsa, sedan är jag lite sådan som kan kasta ut mina åsikter kring olika ämnen! Erkänner jag alla mina sidor som människa så ser mediamänniskor ned på mig för jag uttrycker mig om alla mina problem. Där vill jag vara med och kunna påverka, att vi inte ska lyssna på vad mediamänniskorna säger hur vi ska vara osv. 🙂

  3. Bra skrivet. Det ÄR rätt svårt tycker jag att hålla balansen mellan att skriva om ens svårigheter med ens diagnos/diagnoser och samtidigt låta någorlunda positiv. Man vill ju inte ha en deppig blogg egentligen men ibland väller det över tyvärr.

    I övrigt håller jag med om det här med kvalitén på bloggar och hysterin med att locka läsare och därmed kunna tjäna pengar. Det liksom tar död på det roliga och många bloggar idag liknar inget annat än spam. Man vill blogga om det andra gillar så att man får läsare. När jag började för hundra år sen typ så bloggade man om det man gillade och om andra också tyckte det var intressant så var det bara en bonus.. Att se hur det blivit nu är lite trist och man tappar motivationen ibland faktiskt.

  4. Bra inlägg! Tycker det är roligt att läsa din blogg så sluta inte 😉
    Jag skulle aldrig vilja skriva bara för att tjäna pengar, ganska fort lyser detta igenom och faller på kvalitet i längden. Jag tar gärna upp svagheter men vill hålla en positiv ton i mina inlägg. Det är ju det som är huvudsyftet med en blogg, att inspirera och sprida glädje, i alla fall för mig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *