Låt dig inte luras av företagen..

Photo by Štefan Štefančík on Unsplash

Jag var för ett tag sen i kontakt med ett klädföretag som jag tyckte var helt perfekta för att gör ett samarbete i min blogg , de var inte intresserade just nu men behöll min adress.  Så lång är väl allt gott kan jag tycka då de faktiskt svarade, men vad som var lite extra fult var att de erbjöd mig rabattkoder.

Dessa skulle jag  sen dela med mina besökare på bloggen, med andra ord så ville de har gratis marknadsföring från mig. Är man naiv där så acceptera man det här och tror att man dragit en vinnande lott, men sanningen är att du vinner inget alls på det här. Det är enbart klädföretaget som vinner på det här, du kommer gå lottlös ur det.

Visst om du räkna med att du själv använder rabatterna så är du en vinnare, jag anser dock att 15 % är för lite rabatt för att man ska vinna på det.  Hade det varit så här att du fått 15 % på varje köp som genereras från din blogg så hade det var en helt annan sak.

Vad vill jag ha sagt med det här?
Låt dig inte luras av företagen, de är väldigt fula med just denna formen av marknadsföring.

Postar i Marknadsföring    Tagged , , , , ,     20 kommentarer    

20 tankar om “Låt dig inte luras av företagen..

  1. Tror många bloggare börjar förstå sitt egna värde mer nu 🙂 kan dock tänka mig de yngre som inte hängt med så länge kanske nappar på det.

  2. har också fått sånna dåliga förslad. Precis som man går med på vad som helst! Tyvärr lurar företagen de som inte vet hur man ska göra eller att dom kan kräva ersättning! Bra du tar upp sånt här 🙂

  3. Ja man får vara försiktig med det där, är ju gratis reklam för dem. Har verkligen börjat tänka efter vid de samarbeten jag gör numera och nu när jag är mammaledig skalm jag satsa mer och faktiskt våga ta betalt

  4. Lätt att gå på detta när man är ny i sammanhanget, jag har gjort samma misstag. Men nu är jag klokare och skulle aldig gå med på något likande igen! ?

  5. Jag har många gånger fått mail ifrån företag som vill erbjuda mig en rabattkod om jag köper deras produkter och visar upp i bloggen. Vilket JAG inte tjänar någonting på, snarare tvärt om, då jag måste skatta för produkterna.. Vissa företag är verkligen så fula! ?

  6. Sådana Förslag har jag med fått men tackar nej direkt! Pengar eller produkter säger jag ja till så länge de passar mig och min blogg 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *