Läkningen av tatueringen och framtida tatueringar.

img_20160908_191620_3cs

Det har nu gått två veckor sen jag gaddade mig och jag tycker nog att läkningen går bra så nu väntar jag bara tills jag kan fortsätta med resten av armen. Det kommer troligen bli den 24 den här månaden då jag kommer att åka bort nästa helg, det är en obeskrivlig längtan jag har inför att få göra det här.

För ett år sen trodde jag inte att jag skulle sitta och skriva om tatueringar och absolut inte om att tatuerar en en arm, men se nu sitter jag här och nu ska jag nog färdigställa del 1 av armen. Det har tagit lång tid för mig att komma hit där jag är nu, men jag känner att livet är för kort för att inte göra det man känner för att göra. Tatueringar är en kost och dens ka förevigas så varför inte göra det på sin hud.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Tattoo    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.