Läkningen av tatueringarna

IMG_20160424_212653Det har idag gått 2 veckor sen jag gjorde mina tatueringar och visst har de läkt på bra, men måste nog säga att Yin & Yang har en bit kavar innan den har läkt ordentligt, det var också den som kändes mest att göra då man har så tunn hud där.

Nu så här två veckor efter kommer abstinens efter fler tatueringar så nu har jag redan börjat planera i dem som ska göras efter sommaren. Den här gången ska jag ge mig in på benet och göra en ödla som klättra upp på det, vet dock inte hur stor den ska vara och var på benet. Men jag tror det kommer när tiden är mogen. Har även en gaddning som ska var min hyllning till min älskade katt som jag var tvungen att avliva det  här året.

Ni ska få se bilder när Yin och Yang är helt läkt , då kommer ni att få se hur jävla snyggt det är.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Tattoo    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.