Läkning av mina tatueringar

IMG_20160716_224148_3CSDet har gått ett tag sen jag tatuerade in texten “Memento Vivere” som betyder “Kom ihåg att leva” så jag hade tänkt visa hur läkning blev nu innan jag börjar tatuera vidare, trotts att mina tatueringar tar lite längre tid att läka så tycker jag ändå att de blir väldigt bra när de väl har läkt.

Så nu kommer den stora frågan läkte Yin och Yang lika bra som texten, ja det gjorde den och den och jag så jädra nöjd med den när den väl hade läkt så jag har tankar på att bygga vidare på den lite.

Som ni ser på bilden så har även mitt ankh kors med vingar läkt jättefint och det är också redo för att byggas ut, vad alla min tatueringar betyder och vad de står för kan ni hitta här.

tattoee

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Tattoo    Tagged , , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.