Kvalitet i ställer för kvantitet!

Photo by Simson Petrol on Unsplash

Kvalitet i ställer för kvantitet!

Marknadsföring i alla ära, men vilket sätt är det bästa sättet att nå ut med sin blogg?
Det finns åtskilliga sätt att nå ut med just din blogg till den stora massan, ett av sätten är att nischa din blogg så att du få en mer specifik målgrupp. Besökare känner då ett större förtroende för dig som bloggare och kommer att komma tillbaka, en för spretig blogg ger ett oseriös intryck och där med så kommer de inte tillbaka..

Tror ni jag har rätt i det här ?

Det kanske inte är 100 % korrekt, men tror att jag är något på spåret då en spretig blogg ger ett oseriöst intryck. Lätt att förlora besökare på det sättet då de kommer finna den för rörig. Om man sen vill jobba som influencers så är det A och O att din blogg ger ett seriöst intryck, finns inget företag som vill jobba med en influencer som inte kan behålla sina besökare. Vill man bli stor inom det yrket så handlar det om att vara seriös och att locka besökare samt att behålla dem med ett bra innehåll.

Jag ska inte säga något då den här bloggen har gått från ett ämne till ett annat, samt har jag haft en massa planer för den under årens lopp. Det är först nu de senaste åren som jag fattat att det här med att nischa bloggen är det bästa sättet.

Ge det tid!

Men det viktigaste med allt det här är att ha tålamod, Rom byggdes inte på en dag. Det gör inte din blogg heller, ger den tid och skriva bra inlägg så kommer folk att hitta den.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Marknadsföring    Tagged , , , ,     4 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

4 tankar om “Kvalitet i ställer för kvantitet!

  1. Jag tror också på att nischa sig och ge det tid. Det tar tid att ranka högt på tex Google och att få många läsare som kommer åter…bra tankar! 😃

  2. Att nischa sin blogg är bra men jag tror samtidigt på att vilken blogg som helst kan bli stor trots den inte har en speciell nisch så länge man är hängiven, målmedveten och driven!
    Se bara på @missjennifer – Jag tycker inte hon nischar in sig på något speciellt utan mer på sitt liv och sin vardag och hon är grym. Så jag håller både med dig och inte i det =)

    Förresten, skoj att du är tillbaka och lägger in din blogg i kommentarstrådarna på facebook igen =)

Kommentera