Kristianstad här kommer jag !

Photo by Per Pettersson on Unsplash

Idag bär det av till Kristianstad för en härlig middag med andra bloggare, det här kommer självklart bli väldigt spännande. Jag kommer att ta tåget från Ronneby vid 16:00 så jag kommer att vara framme i Kristianstad vid 17:10, där ska det sen avnjutas en middag. Man märker hur lite killar det är som blogga, jag kommer var den enda killen vid just den här middagen. Lite tråkigt kan jag tycka, Inte så mycket man kan göra åt saken.

DOLLARSTORE

Nu ska vi bege oss till Dollarstore med hela familjen, vi ska bara kolla runt lite. Vi få se om jag hittar något som jag verkligen behöver. Det mest troliga är att det bara bli en härlig promenad med familjen. Kan man behöva när man nu ska sitta på ett tåg till Skåne, familjetid är viktigt.

Vad händer för er idag ?

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Äventyr    Tagged , , , ,     3 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

3 tankar om “Kristianstad här kommer jag !

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.