Kost och träning!

Idag när Anna har slutat jobba så ska vi bara äta en liten bit mat, sen bär det av till gymmet där vi ska köra en milon idag. Det kommer blir tungt för oss båda då vi båda fick fruktansvärd träningsvärk efter vårt pass med Bodybalance i söndags, det är bara bita ihop och köra på lite till.

Personlig tränare!

Nej jag har inte skaffat någon sådan, men imorgon ska jag ner och träffa den som vägde in mig och se om det sket någon förändring sen sist. Visst känner jag att det händer lite i kroppen nu men det är långt ifrån den form jag vill uppnå, det ska dock bli väldigt intressant och se om det sket någon förändring.

Photo by Element5 Digital on Unsplash

Kost!

Det tog ett tag men har nu börjat äta bättre på morgonen, det är inga smörgåsar längre. Det blir havregrynsgröt för hela slanten plus en smoothien på banan och hallon, det värsta med det här är att jag ska göra den på ägg. Jag tycker verkligen inte om ägg, det är så vidrigt att jag må illa bara av att höra namnet.

Bjuder på receptet som jag hittade på Arlas hemsida.

  • 1 banan
  • 1 dl frysta hallon
  • 2 ägg
  • 3 dl yoghurtkvarg naturell

Näringsvärden, per glas

  • Energi: 240 kcal
  • Protein: 19 g
  • Kolhydrater: 19 g
  • Fett: 9 g

 

 

Postar i Träning    Tagged , , , , ,     6 kommentarer    

6 tankar om “Kost och träning!

  1. Det med att äta bra eller äta är något jag har svårt med. Jag försöker äta fler gånger om dagarna men lyckas nästan aldrig. Men frukost är något jag nästan alltid måste äta då jag vill gärna ha något i magen på morgonen och då blir det oftast havregrynsgröt med olika tillbehör. Det är gott men även mättande. 🙂

  2. Duktig du är som har kommit igång så bra vännen! Tycker det är superkul att följa dina uppdateringar kring träning och kost 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *