Korn – Freak On a Leash

Idén med nu metal bygger på oftast blandar det tunga ur metal med en annan mer eller mindre orelaterad stil, till exempel hiphop, techno och punk. Exempel på kända band är Korn som av många anses vara det första riktiga nu-metalbandet och Linkin Park som tillhör den så kallade andra vågen av nu metal som kom i slutet av 90-talet..

Korn var ett av de först banden jag hörde och mycket tack vara videon Freak On a Leash från deras tredje platta, jag tyckte nog inte det var det bästa jag hört men jag fastnade ändå för videon och nu 19 år senare så letade jag upp videon på youtube och insåg att den var faktiskt redigt jävla bra.

Postar i Musik    Tagged , , , , ,     Lämna en Kommentar   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *