Kommer jag fixa skolan?

Photo by Jacek Dylag on Unsplash

Nu är det inte många dagar kvar innan jag få reda på om jag kommit in på beteendevetenskapliga programmet i Kristianstad, det börjar bli ganska nervöst här kan jag säga er.

Hur kommer bloggen påverkas av antagningsbeskedet?
Som läget är nu kan jag faktiskt inte svara på det, vet ju inte en som jag kommer in. Kommer jag in så kommer det nog bli mindre skrivande här på bloggen igen, beror lite på hur mycket jag måste läsa men även hur mycket tid jag måste lägga på att förstå det jag läser. Det räcker ju inte med att ha ett stort intresse för det.

Varför byter jag inriktning?
Jag har ingen färsk utbildning och har inte jobbat inom det jag är utbildad på över 20 år, jag är utbildad CNC -Operatör och som läget är nu finner jag inget intresse av att jobba som det heller. Att läsa beteende är något som vuxit fram genom året som gått, tror det det var sociologi och psykologi kurserna som öppnad upp mina ögon för den här inriktningen.


Kommer jag fixa det hela?
Åldern är på min sida, tror inte jag skulle ha klarat det här när jag var yngre. Att jag mognat i mig själv, samt hitta vem jag är har stärkt mig att fixa det.
Det är bara tre dagar kvar innan jag får reda på det nu, så håll tummarna för mig.

Postar i Livet    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *