Kläderna gör inte yogan, du gör den!

Photo by Lesly Juarez on Unsplash

Kläderna gör inte yogan, du gör den!

Hur ska man vara kläd när man håller på med yoga, det är helt och håller individuellt men jag rekommenderar inte att man har jeans eller kläder som sitter hårt. De ska vara lediga och väldigt bekväma så du kan göra  positionerna utan problem.

Kläder

Jag själv bär ett par vanlig mjukisbyxor och ett vanligt linne, det behöver inte var mer märkligt än så. Men visst finns kläder som är specialanpassade för just detta ändamål, tycker dock själv att det inte är värt de pengarna då de oftast är sjukt dyra. Som sagt va det fungera lika bra med vanlig mjukisbyxor och ett linne.

Matta

Jag rekommendera dock att man köper en egen matta om man vill hålla på med yoga på ett seriöst sätt, vi hittade vår med väska på Life men det finns hur många butiker som helst på nätet som säljer dessa. Tänk på att om du är ovan så skulle jag nog rekommendera en tjockare matta, vi har det då det passa oss som är nybörjare.

Detta är helt och hållet mina egna åsikter och inte grundat på något annat.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Träning    Tagged , , , , ,     2 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

2 tankar om “Kläderna gör inte yogan, du gör den!

  1. Just kläderna tycker jag är den tråkiga biten med träning på ställe. Att det är som om man måste ha det bästa senaste och snyggaste . När man egentligen bara vill komma och träna och skiter i allt vad snygga träningskläder heter. Ha en fin dag

Kommentera