Kickstarta din marknadsföring på Facebook

Photo by Tim Bennett on Unsplash

Den 19 februari kommer jag och Martin att gå på en föreläsning i att marknadsföra sin inlägg på Facebook, denna anordnas av Nyföretagarcentrum Karlskrona i samarbete med ITfördig.se
och är helt gratis att gå.

Info om föreläsningen.
Vill du marknadsföra dina inlägg för ditt företag på Facebook? Är du ett turistföretag, småföretagare eller en enskild firma som behöver hjälp med att förbättra digitaliseringen av ditt företag?

Som administratör för en sida har du förmodligen märkt att antalet personer som har visat olika inlägg är lägre än antalet som gillat din sida. Facebook visar inte dina inlägg för alla men bara för ett visst antal. Det finns flera gratis sätt att göra ett inlägg mer populärt men för somliga lösningar måste man betala. Vi går igenom möjligheterna och fällorna med (betalt) marknadsföringssystemet från Facebook.

Det här ska bli mycket intressant att lyssna på, kanske kommer jag att få lite inblick i hur jag ska lyckas bättre med min marknadsföring. Kan säga att det har gått lite si och så nämligen, hoppas även kunna få lite bra tips på hur jag kan genrer lite fler avslut på det jag delar.

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

21 Replies to “Kickstarta din marknadsföring på Facebook”

  1. Bra inlägg.. Hoppas föreläsningen ger er något.. Känner att man behöver vara stor för att nå ut många gånger.. Lite trist tycker jag..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *