Keramiska knivar från Wish..

Ett av de bäst köpen enligt mig själv, måste nog vara knivarna från Wish. Det här är något så unikt som keramikknivar som är sylvassa, något man inte skull kunna tror för ett pris på 206 kr. 

Ställning består av fyra knivar plus en skalare, skalaren är dock inte min bästa vän då jag inte fatta hur den fungera. Den är säkert jättebra för dem som vet hur den fungera . Då föredrar jag min vanliga potatisskalare då jag vet hur man  använder den.

Dessa knivar använder vi dagligen och de har aldrig svikit oss, så om det är något jag skulle rekommendera att man införskaffa sig innan Postnord chockhöjer avgiften på paket fån Kina så är det dessa knivar.

Postar i Livet, Shopping    Tagged , , , , , , , , ,     24 kommentarer    

24 tankar om “Keramiska knivar från Wish..

  1. Har klickat hem en hel del bra saker från Wish också, verkligen över förväntan vissa gånger med tanke på det lilla man faktiskt betalat. Blir väl inte lika mycket shopping därifrån nu tyvärr med tanke på höjningen.

  2. Jag förstår mig inte heller på såna snålare, har helt ärligt en gammal rostig skalare som jag använder. Har flera nya i lådan men den som jag ärvt av mamma som hon köpte när gon var 16 är överlägset bäst ?

  3. Wish har relativt bra saker även om vissa är skräp. Däremot så är det ganska sjukt att dom ska höja priset på postnord. Så man får från både dom och tullen. Varför inte göra som DHL?

Kommentera