Kär vid första ögonkastet

rebirthHar ni någon blivit så där kära i ett klädesplagg att ni skiter fullständigt vad det kostar ni ska ha det till varje pris som helst, jag fann en munkjacka som är något av det snyggaste jag set på mycket länge. Kläder är väldigt viktigt för mig och min självkänsla att jag lägger ner allt för mycket pengar på det, är det fåfäng? Ja det tror jag nog att det är och det gör mig inget att det blivit så viktigt för mig, det är bara att frossa i det hela och njut av varje minut man hittar något som är så där grymt snyggt.

Vill ni se fler snygga kläder så är det bara att surfa in på Inkedshop och botanisera bland alla snygga kläder.

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Shopping    Tagged , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.