Kapten Röd i Malmö

Antonio D

Den 17 juni var jag i Malmö för att se Kapten röd, kan säga att jag var taggad till tusen. Du vet så där redigt taggad som man kan bli när man förväntar sig att något, lite som ett barn på julafton.

Sagt och gjort vi kom ditt vid 18:00 där Kapten Röd skulle spela så vi ställer oss på ett bra avstånd för att kunna höra och se honom bra, visst hade vi räknat med att det skulle komma ett eller två förband innan han skulle äntra scenen.

General Knas & Antonio D

Först ut var Karlshamns pojken Antonio D som jag förövrigt tycker är redigt bra, han har gjort en låt med General Knas som jag tycker redigt bra så jag blev ju extra glad när han bjuder upp generalen på scen och de kör låten. Nu känner iallafall jag att det här kan bli redigt bra, Antonio D köra ett par av hans mest kända låta samtidigt som han bjuder upp fler musiker på scen. Till slut så blir det så rörigt att låtarna går ihop med varandra så jag har svårt att fokusera mig.

När de går av scenen så får vi vänta ungefär 10 minuter tills nästa artist eller rättare sagt artister går på scen, här får vi höra den ena låten efter den andra från diverse musiker. Många hade jag inte hört alls , men när Jeepstarr går ut på scen så blir jag glad för han vet jag ju vem det och jag gillar hans låtar väldigt mycket.

Jeepstarr

Nu äntligen så kanske vi kunde få se Kapten Röd, roddarna går på scen och fixa till allt inför att den vi kommit dit för att se ska äntra scenen, de blir klara och vi  väntar och vi väntar, publiken börjar bli otåliga nästa så vi börjar höra sura röster. Men efter en timme (försenad så stiger han upp på scen), vi hinner se tre låtar sen måste vi rusa till tåget för att inte bli strandade i Malmö.

Kapten Röd

Kapten röd är bra och han var bra den korta stunden som vi han se honom, vad vi inte visste var att det här tydligen var någon form av reggaefest. Både jag och J tittade många gånger på den poster som fanns , det framgick inte alls på den att det skulle vara flera band än just Kapten Röd. Som jag skrev i inledningen så hade jag räknat med förband men inte på det här sättet,hade jag vetat det så hade jag ju planerat därefter.

Kapten Röd är redigt bra trots att vi bara få se tre låtar, tack vare att jag faktiskt fick se en del av svenska reggaeelit så blev jag bara något besviken. Eller rättare sagt jag är besviken på hur de sköt det hela , mer information hade varit på sin plats.

Postar i Musik    Tagged , , ,     3 kommentarer    

3 tankar om “Kapten Röd i Malmö

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *