Känslan av maktlöshet

img_20161003_075238När känslan av maktlöshet och man vet inte var det är som händer, känslan av ilska som bubblar inom en och den vill bra ut. Man vänder sig om i vredesmod och bara stampar ut och man i förbifarten hör “han är sådan, låt honom vara“, jag vet inte om jag ska vart tacksam över orden eller om jag ska skrika rakt ut och säga att det är ju ni som gör att jag känner mig kvävd och instängd. Samtidigt vet jag att det är fel att bara klampa ut men jag orkar inte bryr mig, rösterna som överösta min musik, det dunkar i huvudet och det snurra i hela huvudet. Min enda tanke är att jag vill bara ut , ut här ifrån och känna den kalla luften mot mitt huvud.

Hela vägen hem ekade orden , han är sådan , låt honom vara. Ilskan sitter kvar tills jag kommer hem och slänger av mig väskan och inser med en gång att jag i en dimma har bara stuckit från jobbet.

Jag kan inte rå för det och jag vill verkligen inte må så här just nu, men jag är maktlös över dessa down perioder.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i ADHD    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.