Kanadagåsen i Malmö

IMG_20160601_1652401 juni och jag har haft en riktigt bra dag , den började väl inte så där jättebra men avslutade desto bättre . Men det är nog så livet är , det  går upp och ner hela tiden men det viktigaste är att fånga upp de stunder som är bra och som får en att må bra. För mig är det här otroligt viktigt för att kunna må bra , man ska inte jag lyckan utan man ska njuta av stunden. Nog om hur jag har haft det och vidare till lite bilder på en otroligt vacker kanadagås som jag tog lite bilder på när vi var på Garden show.

[envira-gallery id=”1151″]

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Foto, Livet    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.