Kameran kom fram med våran

At1

Det har inte varit så där jättemycket fotografering från min sida , men nu när våren och sommaren kommer så har jag tagit fram kameran igen och börjat fota. Det är den här tiden jag känner mig som mest kreativ och det är då jag får till de finaste bilderna tycker jag. Igår när vi alla hade samlats på lite våfflor på jobbet så hade Athena lagt sig i solen gottat sig, jag passade på att knäppa några bilder på henne där hon låg så fint.

Tycker själv att det blev redigt bra bilder på henne, det är en otroligt fin och snäll hund.

 

At2At3

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Djur, Foto    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.