Kalas & ett besök i Olofströms skidbacke

Idag har det inte blivit något inlägg på morgonen, det är för att jag inte hann med det innan till Olofström. Vi tog tåget vid 10:08 för att åka och fira A:s mamma på hennes födelsedag, väl på plats så bestämde vi oss för att gå en sväng i området. A visade mig skidbacken som tydligen fanns där, skämtsam som jag är drog jag något dåligt skämt om att det skulle vara en kulle.

Kan säg att det var något större än en kulle , det här var ju en redig backe med lift och allt. Liften är inte bruk länge så där hittade jag bra en skylt som antydde att där en gång funnit en lift, men backen var stor och jag kan förstå att där har varit många tävlingar här.

Nu på sommaren kan jag tänka mig att den används till annat, fint vara det iallafall.

Väl hemma hos A:s föräldrar så serverades det fyllda kalvburgare med pommes, tror jag pratar för oss alla när jag säger att det var himmelskt gott.

Det har varit en bra dag för mig idag, hur har er dag varit?

 

Postar i Äventyr    Tagged , , , , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera