Just nu och för alltid – berättelsen om Daniel och EvaMärta Granqvist

just_nu_och_fr_alltid__berttelsen_om_daniel_och_evamrta_granqvist-kerstin_weman_thornell-35380538-frntlDrömprinsen var snygg, rolig och intelligent och hade diagnoserna ADHD, Aspergers syndrom och en liten släng av schizofreni.På julaftons kväll 2009 ger sig trebarnsmamman EvaMärta ut på en resa, från Härjedalens fjällvärld till den skånska slätten, för att träffa en man hon lärt känna via en kontaktannons.

Efter att ha avslutat boken “Just nu och för alltid” så känner jag mig tom och gripen av hela berättelsen om den gränslösa kärleken mellan Daniel och EvaMärta, det första man kanske skulle tänka är hur orkade hon och varför gav hon aldrig upp hoppet. Men är det inte så att kärleken är så pass vacker och skör att man inte vill ge upp den när den väl drabbar en, jag har har hört EvaMärta prata om det här många gånger men det var nog först när jag läste boken som jag förstod vilken kamp det var från bådas håll.

Att leva med en person med ADHD, Aspergers syndrom är oftast inte lätt och det här beskriver boken så väl, nu hade även Daniel en släng av schizofreni som gjorde honom förvirrad periodvis. Boken är en gripande berättelse om hur det är att leva med psykisk ohälsa samt den gränslös kärlek.

Boken är skriven av Kerstin Weman Thornell

Köp boken : CDON |  Bladh by Bladh |

 

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i ADHD    Tagged , , , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.