Julen som eskalera till köphysteri

img_20161126_093251Första advent närmar sig och jag vet faktiskt inte redigt vad jag tycker om det här med julen, sitter och har precis adventspyntat men känner inget alls. Varje år försöker jag göra det bästa av hela det här med julen, men varje gång slutar det med ångest och en känsla av att jag egentligen vill sätta en kula i mig själv. Jag älskar julen och atmosfären, men jag hatar hela hysterin kring det.

Varje år eskalera det och även om folks säger att du behöver inte köpa för så stora summor så känner jag mig ändå pressad att köpa dyra presenter, visst jag behöver inte göra det men när folk köper det ena efter det andra till min dotter och jag kan på sin höjd köpa en liten sak till dem för jag har inte råd med mer. Det är då jag får ångest och mår dåligt, känne rmig som den sämsta människan på jorden.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i ADHD    Tagged , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.