Juldagen är ett faktum

svart-california-fedora-bb9Juldagen nu är det den dagen som kommer bli mest intressant, jepp idag är det dagen då vi ska fira alla i familjen, kan säga att jag inte är så peppade för det här alls. Men vad gör man inte för sitt barn, det är ju klart att det blir bra, jag får gå ut med hundarna om det blir för stimmigt och jobbigt. Jag har så otroligt svårt för när det blir för mycket folk och då behöver jag en paus för att sen kunna återgå till att vara social.

Förresten så spontan köpte jag en hatt på nätet, den kommer bli så jävla snygg på mig, det här blir min tredje hatt som jag äger , fast den här är helt ny och inte från 40 -talet . Vet ärligt inte vad det är med hatt som är så snyggt men det ser så jädra bra ut.
12404431_10153796803538571_523177941_n
Skägget växer så det frodas, nu känner man ju knappt igen sig själv , ska börja klippa det så det blir jämnare men det får bli om några dagar, först har jag min tatuering som ska göras. Till en början trodde jag inte det skulle se så bra ut , fast ju mer jag låter det växa desto mer tycker jag att det klär mig. Visserligen så kanske det bara är jag som tycker det med jag tycker nog att det ser redigt snyggt ut.

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Människor    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.