Julafton och juldagen, två dagar med firande av julen.

Photo by freestocks.org on Unsplash

Julafton har kommit och gått, nu är det juldagen som hägrar här i vårt hem. Ingen rast och ingen ro, vi drar idag till mina föräldrar för att äta ännu ett julbord och sen spela lite julspel. Det här med att fara fram och tillbaka tar ganska mycket på våra krafter, så nästa år fira vi hemma. Det är jättetrevligt att fira jul med släkt och vänner, men varken jag eller Anna tillhör de som är så sociala. Vi skulle lätt kunna åka iväg och fira jul på en karibisk ö eller liknade.

Photo by Joanna Kosinska on Unsplash

Så med bara någon timme kvar innan vi ska åka ut till halvön Spjälkö så känner jag mig nog ännu mer stressad än tidigare, vet att jag inte behöver vara det då det oftast är ganska lugnt. Ja förutom julspelet som lätt kan ge en både magsår och huvudvärk, men kan vara värt det då det är redigt kul.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.