Jörg Mischke på Silverforsen

Igår var jag borta en sväng på Silverforsen och skulle fota Jörg Mischke när han spelade med sitt dragspel, redigt synd att det inte var så många som lyssnande då han är en duktigt musiker. Passade på att ta några bilder på honom när han satt med sitt dragspel, även som den inbitna hårdrockare jag är så kan man uppskattar en bra musiker även om de inte spelar metal. Måste säga att jag är mycket imponerade av musiker som kan hantera instrument som exempelvis dragspel. Jag förstår inte hur de lyckas, men kungligt är de helt klart.

Jörg Mischke2 Jörg Mischke1

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Foto    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.