Jobbig och tung morgon..

Photo by Alisa Anton on Unsplash

Godmorgon!
Min förkylning eller vad det är jag åkt på verkar vilja stanna kvar hos mig, den har till och och med spridit sig till Anna. Vi har båda känt oss hängiga och tunga i huvudet, lite som när man har styrketränat. Vartenda muskel och led värker och huvud har svårt att fokusera. Så vart det än är vi åkt på så är det inte en klassisk förkylning.

Dagens jobb!
Svara på mail från företag.
Arbeta lite med kontakt sidan.
Förberedde flytten av Missjennifer.se blogg.
Skriva lite fler inlägg som ska publiceras under helgen.

 

Postar i Livet    Tagged , , , , , , , , , , , ,     10 kommentarer    

10 tankar om “Jobbig och tung morgon..

  1. Jag fick feber under kvällen igår på jobbet, men eftersom det var bättre imorse så tog jag mig till jobbet. Fast fick en lite kortare arbetsdag ändå, dotterns lärare ringde då hon mådde illa med magont. Så jag har hämtat hem henne och vi kom hem nu för någon halvtimme sedan.

    Segt med förkylningar och allt som går nu överallt :-/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *