Jobb med Riksrelikets hemsida

img_20160908_094057Dagarna är varma här nere i Blekinge, men kvällar och morgonen är kalla, det är lite som att dra en lott och gissa sig till hur vädret blir om dagen. Man borde egentligen inte klaga men just nu är det klibbigt och lite lätt jobbigt att vara ute. Det är en väldigt tur då att jag kan sitta in och jobba på några av mina projekt, jag hoppas kunna göra klart loggan ikväll till Riksreliket så att den blir klar någon gång.

Själva loggan har de själva gjort, det enda jag har gjort med den är att vektorisera den för tryck. Så nu ska jag bara få ditt namnet på ett snyggt sätt och det är där vi har börjat
komma fram till en punkt där vi alla är nöjda. Som grädde på moset så bjuder jag här nedan på deras nya låt Krigarkvinna

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Musik    Tagged , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.