Jag vill tro på det!

148104Jag satt en kväll och bara råkade snubbla in på klipp med mystiska djur och hur det sägs att man hitta sjöjungfrur eller älvor, visst vill jag tro att det har funnit eller finns. Bara tankenatt det skulle finnas magiska varelser ibland oss är fantastisk och helt underbart, men så lätt är det ju inte. Många av de här valserna är både biologisk och fysiologiskt omöjliga, men visst hade det var häftigt om de skulle kunna funnits och vi hade levet i en värld där människor och varelser levde sida vid sida.

När jag börjar tänka på det här sättet så kan jag börjar drömma bort mig själv och jag vill så gärna tro att de har funnit eller att de finns bland oss, vad tror ni finns det magiska varelser bland oss?

Kolla gärna igenom dokumentären nedan….

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.