Jag var taggad men någon annan blev gaddad

img_20161015_172644 img_20161015_175027

Igår var det tattoo-event i Ronneby , självklart var jag där och tittade och kollade in hur duktiga de fyra tatuerarna från Flying 8 Tattoo, Good Guys Tattoo och Raindog Tattoo är så man vet vem man ska välja om man vill bli gaddad. På Good Guy Tattoo var de två stycken medan de andra körde solo, ska sägas att jag trodde att hela eventet skulle dra mer folk än va det gjorde men det var nog lika bra. Jag kan tycka att det blir lite jobbigt om det blir trängsel och svårt att komma fram och se vad de är de tatuerar.

Den första jag tittade på var Flying 8 Tattoo som jag tycker är mycket duktig tatuerare, han hade att göra hela tiden och det tror jag främsta beror på att han är känd lokalt och folk vet var de får om de går till honom. Båda tatuerarna från Good Guys Tattoo var mycket duktiga så vi gick fram och kollade vad de skulle ta för att göra en ros i black & grey, man tycker ju att det borde vara lite eventpriser för att locka folk till sin studio. Men det pris de skulle ha för rosen var allt för dyrt för att göras på plats och då kvitta det hur duktiga de är.

Vi gick sen in och titta på Raindog Tattoo som faktiskt gjorde en ros när vi var där och kollade,min vän som var med mig blev väldigt intresserad av att göra en tatuering på plats och då falla valet på Raindog som var både duktig och hade redigt bra priser. Tycket även iden om att han ritade upp den rakt på armen på frihand var jävligt snyggt, jag vet var jag kommer åka och göra tatueringar när jag inte gör dem hos min vanliga tatuerare.

Där ser man var man vinner på att sänka priser på event , inte nog med att han fick en kund på plats utan även en ny kund .

Hemsidor
Flying 8 Tattoo
Good Guys Tattoo
Raindog Tattoo

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Event/Expo, Tattoo    Tagged , , , , , ,     2 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

2 tankar om “Jag var taggad men någon annan blev gaddad

  1. Tycker över lag att de var ett bra event, hade nog som du trott det skulle dra lite mer folk dock. Men bästa av allt är ju min nya snygga tatuering, som jag är så grymt nöjd över ?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.