Jag vågade lämna min komfortzon!


Godmorgon!
Det är en helt ny vecka och jag ser tillbaka på hur helgen var, spännande och väldigt annorlunda måste jag säga. Resan till Kristianstad i lördags var något som jag tyckte var väldigt kul, men jag ska vara helt ärlig mot er. Det tog mycket mod för mig att lämna mig komfortzon, jag var många gånger på väg att lämna återbud, inte för att jag ville men det knöt sig så pass mycket i magen när jag tänkte på att träffa vilt främmande människor. Men med lite övertalning av både min sambo och vänner från nätet så begav jag mig ändå iväg på detta äventyr.

Ett äventyr som jag absolut inte ångra, det var en riktigt trevligt att träffa dessa bloggare som man bara besökt på nätet. Man vet lite mer om dem och man får nu en mer inblick i vilka de är och varför de började blogga.

Det här blev starten för mig!
Det var så pass kul att jag i april ska åka till Helsingborg på en bloggmiddag till, sen efter det blir det ett event i Malmö den 12 maj . Den andre juni har jag även planerat in ännu en resa Malmö, fast den här gången handlar det inte om bloggen utan om min reptiler.

Att våga ta mig ur min komfortzon för att bege mig till denna middag var oerhört stort för mig, samtidigt känner jag mig otroligt stolt att ha fixat det utan att få en blackout.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , , , ,     8 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

8 tankar om “Jag vågade lämna min komfortzon!

  1. Vad kul att du vågade. Man växer mycket när man går utanför sin comfortzone. Roligt att träffa andra bloggare ?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.