Jag trodde jag skulle dö!

Entrén till Wellness Studio, tyvärr inga bilder från när vi höll på med Bodybalance!

Jag trodde jag skulle dö!

Efter snabb frukost och varit ute med Charlie begav vi oss ner till vad som kommer att bli ett tungt pass för min del, jag trodde seriöst att jag var döende ett par gånger. Det gjorde ju inte saken bättre när instruktören säger att det kommer bli bättre med en glad och sprudlande röst, nej tänkte jag då.
Det kommer inte bli lättare, det här kommer ta död på mig..

Givetvis har hon rätt, det kommer bli lättare och jag kommer förstå vad hon menar. Men just där och då vill jag nog helst dö på plats,  när hon säger de där orden med en så glad och sprudlande röst utan att se nämnvärt ansträngd ut, lite som att hon visste att hon kommer att ta död på oss alla som var där inne.

Skämt och sidor, visst överdriver jag !

Det var ett perfekt pass, man kände att kroppen faktiskt fick sig en fin boost åt rätt riktning. Visst var det jobbigt, det ska jag absolut inte förneka. För det kändes i hela kroppen när vi var klar med dessa 60 minuter av Bodybalance.

Postar i Träning    Tagged , , , , , ,     6 kommentarer    

6 tankar om “Jag trodde jag skulle dö!

  1. Hahah! Förlåt att jag skrattar, men jag känner verkligen igen känslan. Minns när min fd PT ville att kag skulle göra 50 burpees o han sa efter 20 att nu är det snart klart med en glad röst. Jag minns att jag nämnde att jag avskydde honom med ett skratt.?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *