Jag tar ett steg i sänder!

Photo by Ricardo Estefânio on Unsplash

Igår var jag på gymmet och gick igenom vad jag behöver göra för att öka min muskelmassa, det här var ganska påfrestande samt lite pinsamt att  jag låtit min kropp förfalla på det här sättet.
Men jag fick lite tips på vad jag ska tänka på, exempelvis så måste jag börja få i mig mer proteiner för att kunna orka med den tunga träning som väntas mig. Ni kanske inte tycker det låter så mycket men för mig som är helt ovan vid att träna så känns det mer som PT vill döda mig än hjälpa mig. Visst  han vet vad han pratar om, jag måste ju gå på så här för att det ska synas. Som jag skrev i ett tidigare inlägg så vill jag må bra i kroppen, just nu mår min kropp inte speciellt bra efter år av försummelse.

Övningar jag ska göra under först månaden!

Skillmill: Minuter: 10 , Hastighet: 12
Extension med ett ben: Repetition: 10 , Vikt: 2,5 kg
Bröstpress: Repetition: 10 , Vikt: 2,5 kg
Axelpress: Repetition: 10 , Vikt: 2,5 kg
Drag med smalt grepp: Repetition: 10 , Vikt: 2,5 kg
TRX -Rodd: Repetition: 14
Knäböj-med press över huvudet: Repetition: 10 , Vikt: 0,25 kg
Cykling: 
Minuter: 5 , Level: 12
Cross cable (Utåtrotation): Repetition: 10 , Vikt: 2,5 kg
Cross cable (inåtrotation): Repetition: 10 , Vikt: 2,5 kg

Sen är det en massa olika stretchövningar som skall göras.
Som ni märker kommer det skrivas en del om träningen och mina mål med det hela, jag hoppas ni hänger med på den här resan. Själv tycker jag att det ska bli otroligt spännande med det hela.

Men jag vill förtydliga att jag kommer inte sluta skriva om influncer och bloggande, för det är det jag brinner för att göra.  Så jag kommer även i fortsättningen att ge tips och råd för er som vill jobba med influence marketing.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

2 Replies to “Jag tar ett steg i sänder!”

  1. Skönt att du kommit igång och faktiskt fått hjälp. Det kommer man långt på. Lycka till och ett tips, våga fråga om hjälp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *