Jag svarar på era frågor!

Jag svarar på era frågor om mig, det kom in några stycken så det var kul.

 1. Vilken färg är din favoritfärg och varför?
Svart & Röd helt klart, tror det beror mycket på att just de färgerna passar så bra ihop med varandra.

2. Var fick du intresset av att bygga och fixa hemma?
Intresset har funnit där sen mycket länge, dock har jag inte haft möjligheten och chansen att göra det fören nu.

3. Vad föredrar du att göra på helgen?
Det finns mycket jag föredrar att göra, men jag älskar att var ute och gå, lyssna på musik samt se på film och serier.

4. Hur vill du att ditt liv ska se ut om 10 år – om du får precis som du vill? Ja, jag vet att det är ”fånga dagen” som gäller! Men kort- och långsiktiga mål kan man väl unna sig – för att hålla grytan kokande?
Jag skulle vilja att om 10 år så har jag fått möjligheten att bygga precis det hem jag själv designat, samt så hoppas jag givetvis att jag får göra det med familjen. Jag driver ett framgångsrikt företag inom Media. Det är hur jag vill att mitt liv ska se ut om 10 år.

5. När började ditt intresse för reptiler?
Har nästan alltid varit intresserad av det, men det tog väl fart på redigt när jag var 19 skulle jag tro.

6. Vad är ditt drömdjur att ha/äga? 
Har alltid velat äga en kragagam.

7. Är det roligt eller tråkigt med renoveringen?
Det är både och skulle jag vilja säga, men mest roligt skulle jag nog vilja säga.

8. Hur träffades du och Anna?
Vi träffades första gången för 10 år sen genom bekantar, vi tyckte då inte alls om varandra. Sanningen var att vi tyckte båda att vi var snobbiga och satt på höga hästar, inte visste vi då att 10 år senare skulle vi träffas av en slump och prata.  Vi pratade och träffades ett par gånger men Anna var då gift och vill ha råd med hur man skulle gå tillväga med skilsmässa, jag hade 4 år innan skilt  mig från min dotter mamma så jag visste vad jag talade om.  Inga känslor byggdes då utan de kommer mer och mer tillslut så insåg vi väl båda två att det börjades bygga något.  Jag var mycket noga med att  poängtera att inget skulle hända fören pappren var påskrivna.

9. Någon dold talang?
Tydligen kan jag måla enligt min sambo , men min första tanke var nog mer att jag  har släppt tre böcker med dikter.

10. Vad fick dig att börja blogga?
Jag började blogga för att utveckla språket, jag är mycket dålig på menings uppbyggnad.

11. Om du var en sten, vart skulle du då vilja ligga och varför?
Vore jag en sten så skulle jag vilja ligga på Spjälkö, för att det är den platsen dom får mig att känna mig lugn och harmonisk.

Postar i Livet    Tagged , , , , , , , ,     6 kommentarer    

6 tankar om “Jag svarar på era frågor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *