Jag skrev ett prov och blev frustrerad

Photo by Helloquence on Unsplash

Hade hoppat kunna få upp ett par inlägg under den här veckan, tyvärr kom livet i mellan. Har fått sitta med uppsatser och en massa pluggande om kroppen. Det här var absolut inte min grej kan jag lugnt säga. Jag var i skolan hela dagen plus kvällen för att kunna få det att fastna i mitt lilla huvud, det flöt på bra när vi gick igenom under dagen tyckte jag.

Photo by Mathew Schwartz on Unsplash

Jag kände att det här kommer jag fixa utan problem, satte mig klockan 17:00 och skulle börja skriva. Det blev precis blankt, alla delar i kroppen blandades ihop i mitt huvud. Det blev en salig röra på det jag skrev, samt att jag blev så frustrerad och arg över att jag blandade ihop allt. Hoppas nu att jag lyckas få ett E på det här provet, jag visade ju att jag fattade det innan under dagen.

Bara så svårt att få ner det på papper.

Postar i Livet    Tagged , , ,     Lämna en Kommentar   

Kommentera