Jag ser det snöar..

Godmorgon mina vänner och bloggkollegor!

Det är en fin söndag vi vaknar till idag, snön täcker marken och det är ett väldigt skönt väder ute.  Var ute med Charlie nu på morgonen och han fann det väldigt kul att hoppa i snön, dock var det mindre kul när snön fastande i pälsen.  Det blir som små bollar runt hans små fötter, dessutom går han som han hade skitit på sig.  Men att hoppa i snön är uppenbarligen jätte kul.

Barnen kommer hem idag och det ska bli skönt att få hem dem, saknar dem så mycket. Det är det här som är en av nackdelarna med att ha delad vårdnaden av barnen, samtidigt tycker jag det är viktigt att de träffar sina mamma respektive pappa lika mycket som de träffar oss.

Ska jag var helt ärlig så kan det vara skönt att få vila upp sig lite den veckan som de inte är här, men saknade efter dem finns där ändå hela tiden.

 

 

Postar i Livet    Tagged , , , ,     31 kommentarer    

31 tankar om “Jag ser det snöar..

  1. Jag kan tänka mig saknaden av barnen, att det är väldigt stor…men också som du skriver att få ladda batterierna mellan varven har ju sin fördelar det också ?

  2. Har riktigt samma tankebana vad det gäller delad vårdnad! Så härligt att ha barnet/ barnen men nog ska de vara rättvisast att barnet umgås med båda lika mycket! ☺️

  3. Så skönt att få hem barnen! Förstår att det måste vara jobbigt att vara ifrån dom! Nu lever ju jag ihop med mina barns pappa, men jag saknar dom så fort jag är ifrån dom en halv dag, så kan inte ens föreställa mig hur det är för er som är separerade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *