Jag ser det snöa igen!

Godmorgon!
Idag är det en dag då vi känner oss relativt insnöade, ja det har kommit så mycket snö här nere i söder. Det är precis så att de hinner med att skotta bort snön innan de måste köra en ny runda, det var väldigt länge sen det var så här mycket snö här nere i Ronneby. Det är ganska mysigt med snön men det är mindre kul när man ska ut med Charlie då han får pulsa i snön.

Så här såg det ut inatt när jag skulle lägga mig!

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , , , , ,     12 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

12 tankar om “Jag ser det snöa igen!

  1. Det ser ju så mysigt ut. Men det är inte lika mysigt när bilen är insnöad om man ska ta sig till jobbet kl.7 på morgonen. 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.