Jag ser det regna!

Photo by Rhendi Rukmana on Unsplash

Godmorgon mina vänner!
Idag är det fredag och ännu en vecka har gått oss förbi, det är lite sjukt hur fort veckorna går. Det är nu bara nio dagar kvar till julafton, det finns några här hemma som längtar massor till denna speciella dag.
Ja inte är det jag iallafall, men det bor tre till här som är eld och lågor inför julafton. Visst jag har börjat få upp en ganska bra julkänsla, tills jag titta ut och ser då bara regn och ännu mer regn.  Börjar bli redigt trött på det här skitvädret nu, hade ju inte skadat med lite snö.  Vi kan snart  byter ut våra vinterkläder mot dykardräkter! 

Hur ser det ut hos er, är det lika regnigt och har ni kommit i julkänsla ännu ?

Postar i Livet    Tagged , , , , ,     6 kommentarer    

6 tankar om “Jag ser det regna!

  1. Håller med dig till fullo. Nu får det komma lite snö innan Julen är över. Är också trött på allt regnande, det dödar den lilla Julstämning man har.

    SV: Hahahahaha nja inte riktigt ? Du får gissa igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *