Jag ökade jag mina träffar från Google!

Photo by James Sutton on Unsplash

Jag ökade jag mina träffar från Google!

Det har nu gått några dagar sen jag installerade SSL på bloggen , jag har aktiverat det på Google Search Console och nu börjar jag redan märka hur bloggen syns på mer på Google. Givetvis är det inte bara därför som den syns mer, utan även att jag hela tiden ser till att bloggen får sin beskära del med SEO. Med andra ord så var det ett bra drag att ta steget att göra bloggen säker.

Dock kommer det här kanske inte gör att jag får mer kommentarer, men det kommer gör att jag syns mer på Google. Det var precis det här som var mitt mål med att säkra sidan, jag vill att den ska synas bättre på Google och andra sökmotorer.

Ökningen

På kort tid har jag ökat med 2 % på trafik som kommer från Google, detta tycker jag är oerhört intressant.  Kommer givetvis uppdatera er på den punk vid ett flertal tillfällen.

4 thoughts on “Jag ökade jag mina träffar från Google!

  1. Det är ju grymt bra! Du är riktigt duktig på det du gör, har jag sagt från dag ett och fortsätter med det 🙂 Ha en kanondag vännen!

  2. Bra med ökning! Har själv funderat på att installera SSL men skjutit på det. Kanske borde ta tag i det istället. 🙂 Måste kolla upp det här med Google Search Console också, fattar det inte riktigt. Mycket att lära sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.