Jag hamnade under nålen igen

Lite hastigt och lustigt igår så fick jag en tid för tatuering, jag var inte sen att tacka ja till denna lilla överraskning. Nu skulle jag äntligen få göra min koi fisk, sagt och gjort så begav vi oss iväg klockan 09:00 idag för låt mig göra en tur under nålen. Detta är något som jag längtat efter en lång tid och jag tror att det finns belägg att säga att jag är lite av tatuerings beroende, men jag skiljer mig en del från andra då jag är intresserad av hela kulturen av tatueringar. Hade jag inte varit så usel på att rita så hade jag med all säkerhet börjat tatuera, nu lämnar jag över den delen till de som kan.

Som ni förstår så är Koi fisken en del av den stora tatueringen som ska fylla hela den övre delen på armen, denna ska sen flätas samman på något läckert sätt med mina moln på nedre delen av armen. Ett projekt jag började med för många år sen men inte kommit till skott att göra klart, men nu äntligen kanske den blir klar någon gång. Det kommer dock att få ta den tid det tar. Dock har jag nu kört så hårt på framsidan så nästan tatuering blir en kinesisk drake som ska täcka baksidan av armen, denna har jag inte klar ännu så den får vänta ett tag tills får komma på plats.

Vi avsluta med en lite film!


Postar i Livet, Tattoo    Tagged , , , ,     4 kommentarer    

4 tankar om “Jag hamnade under nålen igen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *