Jag byter inriktning på bloggen

Stadshuset i Ronneby 2018
 

Dagarna går och jag känner att jag inte redigt hinner med det jag borde göra, det är inte någon större hemlighet att jag lägger mycket tid på mina studier. Det kommer kanske som en överraskning för många dock att jag nu även sökt in på högskolan för att läsa till socionom. Detta var nu inte alls något jag planerade när jag började läsa på komvux, men mitt intresse växte för sociologi och filosofi så på den vägen är det.  

Troligen kommer bloggen byta helt och hållet inriktning och jag kommer inte heller uppdatera den i den uträckning jag gjort tidigare.  Dock kommer det troligen att bli mer regelbundet och det kommer vara mer inriktat på de studier jag håller på med. 

Så från att vara en blogg inriktad på social medier så kommer den nu vara mer inriktad på sociologi .

Postar i Livet    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *